Jasen Jie 2562/07/30 17:01
Thumb lg e634d929 4ffb 4708 95f0 2f1f4a587298

De voorbereiding van de laser

0 Spice

In dienst van de beste laserdiode en duurzaam vliegtuig met aluminium carrosseriemateriaal, kunnen laserpointers zeer stabiele en betrouwbare prestaties krijgen

laser

De laserlampje is binnen sterk genoeg, maar niet voor buitengebruik overdag tot 10 tot 15 meter. Deze is tenminste consistent en beweegt de laserpunt niet rond wanneer ik hem draai. Helaas lijdt precisie veel aan een AR-15 of een ander geweer waaraan een snuitbreuk is bevestigd. Het kan binnen enkele seconden aan een vuurwapen worden bevestigd en heeft geen andere hulpstukken of voorbereiding voor gebruik nodig. Het zal waarschijnlijk hetzelfde probleem ontwikkelen als het oude model omdat de schakelcontacten bijna hetzelfde zijn. Daarom dacht ik dat ik de laser eens zou proberen. Het hecht in seconden en heeft geen kieskeurige spantangen die breken of vast komen te zitten. In mijn beperkte gebruik lijkt het 'krijg je op papier nauwkeurig', maar niet binnen een centimeter of zo zoals sommige andere methoden. Zoals anderen al hebben gezegd, is de batterijlade nauwelijks veilig. Ik heb er tijdens het gebruik gewoon een stuk elektrische tape omheen gewikkeld en als je klaar bent, haal je de batterijen eruit en doe je die tape er omheen en in het zakje waar het bij komt.


Deze is er maar drie omdat je hem bij daglicht niet meer dan 20 voet kunt zien. Anders dan dat is het geweldig. De voetafdruk is ongeveer een centimeter in dat bereik en is breder dan de laserstraal op het vuurwapen dat ik aan het aanpassen ben. Deze laseraanwijzers zijn ontworpen om de schutter ergens op het doel te krijgen. Het aanpassen van de optiek aan uw eerste opname is waarschijnlijk nodig zodra uw opname "op papier" is.


Ik gebruik deze groene laserpen 50 mW in combinatie met mijn vizier. Ik gebruik het binnenshuis in mijn huis, krijg waarschijnlijk slechts ongeveer 10 jaar afstand. Voor een externe tool weet ik niet waarom ze geen AAA- of AA-batterij hebben gebruikt. Ik ben geen elektrotechnisch ingenieur, maar ik heb tientallen van die batterijen in huis liggen, niet die speciale kleine. Ik gebruik het ook om wanglas te oefenen ... je zou niet geloven hoe goed het daarvoor is. Maar het werkt prima. Als er twijfel bestaat dat de groene laserpointer niet perfect gecentreerd is, draai hem dan in de bbl. De mijne beweegt het helemaal niet. Ik gebruik deze apparaten niet omdat ze niet zo nauwkeurig zijn. Munitie is niet goedkoop. Evenmin zijn uitstapjes naar het bereik. Als deze ooit oplaait, zal ik er nog een kopen. Let erop dat u controleert of de schakelaar is uitgeschakeld wanneer u deze in de huls plaatst. Het nieuwere model heeft dat opgelost door een enkele 3v CR2-batterij te gebruiken. Ik was terughoudend om deze laserlampje te kopen vanwege de beoordelingen die ik las die negatief waren. Ik had geen problemen met het installeren van de batterij en het inschakelen.


Je moet nog steeds voldoende rondes vuren om een ​​patroon te bepalen om de definitieve set te bepalen. Je moet onthouden dat het idee op 25 meter op papier komt, zodat je je gezichtsvermogen of reikwijdte in de rest van de weg met een paar schoten op nul kunt stellen. Ik vind het het meest nuttig voor het waarnemen in een laserpointer op een pistool op 10 meter. Bij een binnenbereik en eenmaal na zonsondergang kreeg het verschillende geweren binnen een paar centimeter van de roos.


Ik was erg sceptisch over het proberen van deze laserpen 2000mW nadat ik teleurgesteld was geraakt door alle andere goedkope laserpointers die hier en bij andere retailers beschikbaar zijn. Ik ben heel blij dat ik het risico heb genomen en dit apparaat heb gekocht. De straal is zeer helder in de schemering, zonsopgang en binnenshuis. Het werkte geweldig toen ik in mijn achtertuin zag, het was heel dichtbij op 50 meter van het bereik. Het is moeilijk te zien in het zeer felle licht. Het apparaat is solide, maar de batterijhouder is kwetsbaar, wees voorzichtig. Instructies ontbreken. Je zult teleurgesteld zijn als je aanneemt dat dit je perfect zal maken. Het dient om u goed op het papier te krijgen. De magneet die zich aan de snuit hecht, lijkt voldoende sterk. De rode laser is sterk genoeg voor een binnenbereik of niet direct zonlicht buiten. Een goede tijd en munitiebesparing voor de prijs. Nou, mijn negatieve gedachten verdwenen na het gebruik op twee verschillende pistolen. In alle eerlijkheid deed ik mijn waarneming in de schaduw tegen een muur. Ik heb het niet bij helder daglicht geprobeerd, maar zal het zeker proberen op de volgende afstandsreis.


Als je je realiseert dat het doel van een laserpointer 2000mW is om je dicht genoeg bij het doel te krijgen zodat je de bezienswaardigheden kunt verfijnen met een minimum aan afgevuurde rondes, zul je er blij mee zijn. Ik was bang dat het misschien niet goed werkte met roestvrijstalen vaten, maar het werkt prima op mijn roestvrijstalen Ruger 22/45. Natuurlijk, je zou waarschijnlijk toch geen bereik of verstelbare vizieren hebben op een vat van 3 inch of minder, maar je zou dit kunnen gebruiken als je dat deed. Geen reden om het op het LCP of de zwarte poeder-revolvers te gebruiken, gewoon experimenteren. Geen enkele laserpointer voor bestaande presentaties zal je elke keer weer in de roos schieten, met elk vuurwapen, op elk bereik en met elke munitie - het is fysiek onmogelijk.


laserpen voor presentaties


Er is een grote verscheidenheid aan rode, groene, blauwe en infrarood laserpointers op de markt. Kortom, laserpointers kunnen worden onderverdeeld in laserdiode en DPSS laserlichtemitterende gadgets. Hieronder vindt u een algemene analyse van groene laserpointers en rode laserpointers met verschillende productiestructuren. Dat is OK als je het op de bank houdt. Je moet voorzichtig zijn wanneer je het in een zak of lade gooit zodat het eraf blijft. De rode stip is binnen zeer zichtbaar op elk bereik dat ik tot 50 meter heb geprobeerd.


https://www.heatbud.com/post/business-de-temperatuur-van-de-laserpen

Author Shop
Thumb 58c2045671ba6 800x800
Thermische energie is een belangrijk kenmerk van de laserpointer. De toepassing van IR-laser op infrarood warmtebeeldcamera's zal in staat zijn beelden te vangen door detectieverlies. De laser kan het veranderen van de vloedstroom in de huid waarnemen. De prachtige toepassingen hebben laserpointer breed toepasbaar gemaakt in verschillende high-tech vereiste velden. Veel laserpointers zijn op de markt terechtgekomen, maar de meeste mensen kiezen nog steeds voor groene kleurenlasertoestellen als lichtverlichtingsapparaat voor allerlei presentatievelden. Een groene laserpointer met laag vermogen is gewoon een geweldig hulpmiddel met de meest zichtbare en heldere wijzers in duisternis. De groene laserstraal van 532 nm is een veel voorkomende DPSS-laser met dubbele frequentie.