Jasen Jie 2562/08/01 16:42
Thumb lg 8ee93e5d bb62 4b93 bfa8 916a35cdd605

De nieuwe scope van de laser

0 Spice

In feite kan deze rode laserpointer helderder blauw licht uitzenden dan 100 mw groene laser, hoewel de blauwe laser niet zo zichtbaar is als de groene laser.

laser

De laser zaklamp is krachtig genoeg dat het gemakkelijk te zien is (tenzij het gek zonnig is en je buiten bent). Laat het me weten als u vragen heeft. Ik help u graag verder. Toen ik het kreeg, was het eerste wat ik deed het in de kamer zetten, de bout naar voren slaan en een plek uitkiezen die op een afstand van mij op de muur was. Dat heeft me in de buurt gebracht, maar zoals je je misschien wel kunt voorstellen, betekent het zien op 15 voet dat je aanzienlijk uit bent op 50 en 100 meter. Ik veronderstel dat het me op papier heeft gebracht, wat beter is dan niets. Er was weinig documentatie voor montage of gebruik op de professionele verpakking, behalve de waarschuwing om te proberen niet op de professional te schieten (schrijven ze ook instructies voor het gebruik van shampoo?).


Zoals vermeld in andere berichten, is er geen UIT-knop. Zorg ervoor dat je alles klaar hebt staan ​​om de waarneming in het proces te beginnen voordat je de professional energie geeft. Naar mijn ervaring ging de straal dood na ongeveer 45 minuten ononderbroken verlichting terwijl hij probeerde enkele lasers aan te passen. Daarna bleef het links staan. Ik had geen problemen met het uit elkaar vallen van het zicht, maar ik kan het geloven als mensen melden dat het glas eruit springt nadat het op een 12-meter is afgevuurd. Je wilt je geen nieuwe vliegen over het bereik sturen.


Ik heb twee uur geprobeerd om de handschoen met laser aan te houden. Het is alsof het grenst wanneer je de dop op doet en vastdraait. Elke keer als ik het aan het werk kreeg en het in de kamer stak, zou het superdim of helemaal af gaan als ik de bout erop schoof. Elke druk op de dop zou het ding aarden. De straal gaat door de loop zonder de zijkant van de boring te raken, dus hij zal redelijk dicht bij het kogelpad zijn voor het instellen van uw richtkijker of zicht. De laser werkt alleen als de batterijen onjuist zijn. Iemand anders zei dat het niet zou worden uitgeworpen. Deze veronderstelling leek te worden ondersteund door het oplichten nadat ik er twee batterijen in had gestopt. Op dit moment was ik minder dan onder de indruk. Ik moest de doos afbreken om alle batterijen en de achterkant van de laser zaklamp te vinden. Als ik het eruit haal en het opnieuw in de boring plaats, verandert de richting waarmee het weer uit gaat, wat aangeeft dat de straal niet rechtstreeks van de professional schiet.


Ik bestelde dit laservizier om mijn foto's op het doelwit te kunnen krijgen bij het zien van de nieuwe scoop zonder door een hele doos munitie te hoeven gaan, waardoor ik geld bespaarde. Het heeft geen aan / uit-schakelaar. Als u de bout voorzichtig naar huis stuurt, kunt u de laserpointer beschadigen als u deze misbruikt.


laser vizier

Ik heb recensies gelezen over veel van degenen die op Amazon zijn vermeld, sommige waren goedkoper en verzonden vanuit China. Dit laservizier is zeer nauwkeurig. Ik testte het op 100 meter in het donker, geen problemen, 40 meter binnenshuis met krachtige lichten, geen probleem. De stip lag ongeveer 2,5 cm op de deur. Aangezien verschillende mensen bij andere bedrijven hebben geklaagd over de levensduur van de batterij, heb ik de tijd geregistreerd die deze duurde. Ik kreeg een volle 18 minuten op drie batterijen. Ik zou aanraden wat high-end batterijen aan te schaffen en kijken of dat een verschil maakt in je levensduur. Kortom een ​​geweldig product dat ik opnieuw zou kopen en zou aanbevelen aan familie en vrienden.


Ik heb een stuk aluminiumfolie erin gedaan voordat ik de batterijen installeerde en het werkt perfect. Ik legde mijn ervaring uit, die naar mijn mening minder belangrijk was en ze drongen er onmiddellijk op aan me een volledige terugbetaling te geven of andere laserhandschoenen. Ze geven om hun klanten, producten en reputatie! Mensen moeten ook wat geometrie onthouden. Omdat uw zicht, in mijn geval een eenvoudige rode stip (zonder vergroting), boven het niveau van uw vat zit, zult u waarschijnlijk uw zicht naar beneden moeten aanpassen. Je moet dit mentaal corrigeren. De prijs was redelijk en de beoordelingen waren gevarieerd. Ik heb mijn schot vanaf 100 meter zonder enige problemen kunnen opstellen. Je trekt de bout eruit als hij open is of als hij helemaal naar huis gaat, trek je voorzichtig aan de oplaadkabel om hem te verwijderen.


Rode laserpointer projecteert licht rechtstreeks vanuit de laserdiode. Groene laserpointer zendt echter licht uit via een niet-lineair kristal (KTP-kristal) om de golflengte om te zetten van infrarood halfgeleider geprojecteerd 1064 nm infrarood licht naar 532 nm groen licht.


De laserpen katten is zeer stevig gebouwd en klemt stevig op een Picatinny-rail. Het wordt geleverd met een reinigingsdoekje, een rubberen stofkap en een focusring die zowel op de railbevestigingsschroeven als op de windings- en ophoogschroeven past. Ik heb op 25 meter met een laser op nul gesteld en heb slechts drie klikken op de hoogteschroef gemaakt om het op 50 meter op het geld te plaatsen. Het past zich aan met zeer positieve klikken. Als je gezichtsvermogen niet meer is wat het was, probeer dan met beide ogen krachtige puntschieten die je weer op het doel richten. Ik kocht deze laserpen voor katten omdat ik op zoek was naar een goedkope rode stip om mijn pistool op te zetten. U gokt altijd wanneer u goedkoop iets betaalt en u gokt nog meer wanneer u het goedkoop koopt. Het zat in de verpakking en hoewel er geen specifieke montage-instructies waren en alle gegevens aan de binnenkant van de kartonnen vuller zaten, was dit ook niet de eerste keer dat ik iets op een rail monteerde.


http://laserpen.luondo.nl/

Author Shop
Thumb 58c2045671ba6 800x800
Thermische energie is een belangrijk kenmerk van de laserpointer. De toepassing van IR-laser op infrarood warmtebeeldcamera's zal in staat zijn beelden te vangen door detectieverlies. De laser kan het veranderen van de vloedstroom in de huid waarnemen. De prachtige toepassingen hebben laserpointer breed toepasbaar gemaakt in verschillende high-tech vereiste velden. Veel laserpointers zijn op de markt terechtgekomen, maar de meeste mensen kiezen nog steeds voor groene kleurenlasertoestellen als lichtverlichtingsapparaat voor allerlei presentatievelden. Een groene laserpointer met laag vermogen is gewoon een geweldig hulpmiddel met de meest zichtbare en heldere wijzers in duisternis. De groene laserstraal van 532 nm is een veel voorkomende DPSS-laser met dubbele frequentie.